Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Dovolená Tip na ubytování v Beskydech!

Tip na ubytování v Beskydech!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
Sepetná

Do Beskyd se jezdí po celý rok. V létě se sem jezdí hlavně za letní turistikou, v zimě se sem jezdí hlavně za zimními radovánkami. Pokud byste sem chtěli jet tehdy, kdy je zde nejméně turistů, nejspíše byste se nedočkali. Do Beskyd se skutečně jezdí celoročně, jedná se o nejvyhledávanější přírodní oblast v České republice, do níž se pravidelně sjíždějí nejen čeští turisté, ale i ti zahraniční. Pojďme si říct, co v Beskydech můžete zažít a kde se můžete ubytovat, pokud byste zde chtěli strávit dovolenou nebo prodloužený víkend.

Pokud jste milovníkem turistiky, musíte si vyjít zdejší vrchol – Lysou horu. Lysá hora je nejvyšším vrcholem Moravskoslezských Beskyd, na který můžete vyjít nejen pěšky, ale můžete sem vyjet i na kole.

Užijte si poslední zimní radovánky sezóny

Beskydy taky nabízejí plno zimních radovánek, které ocení nejen malí, ale i ti dospělí. Můžete prozkoumat neprozkoumané, a to pomocí sněžnic, můžete si zkusit snowblades, což je ježdění na krátkých lyžích, které vám umožňují dělat věci, které s tradičními lyžemi dělat nemůžete. Taky si zde můžete vyzkoušet jízdu na tradičním skandinávském dopravním prostředku, který jezdí na takzvaných sněhoběžkách a po zasněžené a zledovatělé silnici.

Kde se v Beskydech ubytovat?

Jak jsme slíbili na začátku, prozradíme vám, kde se dá v Beskydech ubytovat. Doporučujeme rekreační centrum Sepetná, kde se můžete ubytovat v penzionu, bungalovech nebo v hotelu. Rekreační centrum vám nabízí možnost využít wellness či plavecký bazén nebo nabízí jiné volnočasové aktivity.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář