Sobota, 20 dubna, 2024
Home Krása a zdraví L´ORÉAL PARIS: Revitalift Cica Cream

L´ORÉAL PARIS: Revitalift Cica Cream

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
kosmetika
Od tradiční čínské medicíny k průlomové péči o pleť s novou řadou pleťové péče s obsahem výtažků z regenerační rostliny Centella Asiatica

Po staletí používána v čínské tradiční medicíně, díky svým léčivým a protizánětlivým schopnostem Centella Asiatica byla vybrána experty z laboratoří L´Oréal Paris jako přelomová ingredience nové péče o pleť Revitalift Cica Cream. Kompletní řada obsahuje denní, noční a oční krém pro redukci viditelných vrásek pro ženy od 35. roku.

Jak praví legendy, hojivých účinků této jedinečné regenerační rostliny využívali kdysi zranění tygři, kteří se otírali o její listy a léčili si tak svá poranění. Její výtažky společně s pro-retinolem a vitaminem E dokážou obnovovat kožní bariéru a účinně bojovat proti zánětlivosti, která může vést k předčasnému stárnutí pleti.

Na jakém principu fungují produkty z nové řady Revitalift Cica?

Naše pleť je neustále vystavována vnějším nepříznivým vlivům, které mohou způsobovat na první pohled neviditelné a neustále se opakující mini-záněty. Ty nejen že narušují kožní bariéru, ale mohou také napadat kolagenová a elastinová vlákna uvnitř pokožky, což může vést k výskytu známek předčasného stárnutí. Právě nová péče Revitalift Cica, obohacená o výtažky z rostliny Centella Asiatica, dokáže bojovat proti vzniku těchto zánětů a zároveň jim předcházet.

Nic není nemožné s novým denním, nočním a očním krémem Revitalift Cica od L´Oréal Paris. Dopřejte si pevnou, sjednocenou pleť bez hlubokých vrásek díky regeneračním účinkům této péče obohacené o výtažky z rostliny Centella Asiatica. Všechny produkty jsou bez obsahu parabenů a 100% hypoalergenní, tudíž vhodné i pro tu nejcitlivější pleť.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář