Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Krása a zdraví Ocelové šperky nabízejí univerzální využití

Ocelové šperky nabízejí univerzální využití

od Redakce
Published: Upraveno 1 komentář
prsten

Hledáte šperky, které jsou nápadité a originální? Už jste určitě slyšeli o chirurgické oceli, která v posledních letech zažívá boom především u mladších generací. Přečtěte si o jejích výhodách a seznamte se s oblíbenými designovými kousky od předního dodavatele ocelových šperků All4Silver.

Zvolte jistotu oblíbeného materiálu

Chirurgická ocel je ideálním materiálem pro výrobu šperků. Je tvrdá, odolná a vydrží dlouhá léta. Šperky vyrobené z nerezové oceli mohou být lesklé nebo zbroušené do matu. Díky variabilitě v barvě i ve využití dokáže nabídnout vždy originální design.

Šperky, které potěší ženy i muže

Šperky z chirurgické oceli jsou populární zejména u mladší generace, ale neodpírají si je ani starší ročníky. Díky tomu, že se nejedná o drahý kov, mohou si zákazníci vybírat i mezi masivními designy. V nabídce jsou prsteny z oceli a titanové náramky pro pány, ale také elegantní prsteny nebo náhrdelníky s kamínky pro dámy.

Zákazníci ocení jednoduchou údržbu

Lidé mají ocelové šperky v oblibě i díky snadné údržbě. Stačí je jemně přetřít navlhčeným ubrouskem a vyleštit. Na odstranění větších nečistot funguje mýdlo. Jen v případě šperků s kamínky se doporučuje pouze čistá voda, aby mýdlo nebo jiné čističe nenarušily lepidlo.

Dejte si pozor na nekvalitní materiál

Doporučujeme nakupovat pravé ocelové šperky od prověřených dodavatelů a vyhnout se levným napodobeninám. Ty jsou často jen levné odlitky niklu a způsobují alergické reakce. Velkoobchod All4Silver nabízí kvalitní šperky z chirurgické oceli v mnoha designech, takže si vybere opravdu každý. Spoluprací s námi získate i další výhody – objednávat můžete už od jednoho kusu v hodnotě 2 500 korun a zboží v hodnotě nad 10 000 Kč vám dovezeme zdarma.

www.all4silver.com | velkoobchod se šperky


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

1 komentář

Ocelové prsteny 26.10.2020 - 12:40

My jsme si z oceli pořídili i snubní prsteny. Právě kvůli jednoduchosti, ceně a údržbě. Já sama navíc ujíždím na náušnicích a kdybych si měla kupovat stříbrné nebo z jiných drahých kovů, tak se nedoplatím. Lucka

Zanechat komentář