Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Domácnost Dnes lze potisknout téměř cokoliv. Co je trendem?

Dnes lze potisknout téměř cokoliv. Co je trendem?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
termolis

Když se mluví o tisku, tak musíme říci, že většina lidí si pochopitelně a také zcela logicky představí ten, který je běžný v domácnostech. Tedy kdy lze pomocí tonerového prášku nebo inkoustu potisknout papír. To je možnost základní. Rozhodně ale není jediné, jelikož varianty tisku jsou mnohem zajímavější.

Potisknout lze i textil

Už dávno to nejsou jenom výšivky, které byly spojeny s tím, že konkrétní oblečení bylo výjimečné. Do popředí se dostává možnost různých originálních potisků. Ty si lze nejenom nechat vyhotovit na míru, ale lze si je často vytvořit i doma. Stačí si koupit termolis. Speciální zařízení, které dokáže přenést konkrétní obrázek právě na textil. A to s jistotou, že daný motiv:

  • Bude přesně vykreslen
  • Bude kvalitně natištěn
  • Bude odolný

Tisknout lze i na nádobí

To se může hodit třeba dětem, může se hodit jako velmi zajímavý dárek, stejně jako nelze zapomínat na to, že může být i zajímavou vzpomínkou. I tady lze být konkrétnější. A to tak, že tím potřebným zařízením je termolis na sublimační potisk. Ten si dokáže poradit i s různými 3D tvary, které se do něho vloží a následně se vytáhnou potištěné. Příkladem mohou být třeba různé hrnečky, nebo i talíře. I toto řešení lze využívat doma, stejně jako je možné poptat ho tam, kde lisem disponují.

Dřevo i plast

Dva materiály, které jsou poměrně odlišné. Dřevo je materiálem přírodním, zatímco plast je chemicky vyrobený. Mají však i něco společného. A tím je nejenom velká kvalita, ale jedná se také o možnost potisku. To jenom potvrzuje naše slova o tom, že potisknout lze téměř cokoliv. Obojí lze využít třeba v oblastech firemní propagace, stejně jako není problém třeba ani využití spojené s potiskem různých upomínkových a dalších předmětů. Samozřejmě i zde mluvíme o tom, že k realizaci je nutné disponovat speciální tiskárnou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář