Pátek, 29 března, 2024
Home Naše tipy NHL láká stále více. Proč?

NHL láká stále více. Proč?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
NHL

Hokej je v České republice zaručeně sportem číslo jedna. O tom není pochyb. Mnoho fanoušků potvrzuje také to, že už je tolik nezajímá tuzemská liga, jako možnost vyrazit za velkou louži. Tyto cesty jsou stále populárnější. Proč?

Ceny nejsou vysoké

Prvním důvodem je fakt, že ceny nejsou nijak neadekvátně vysoké. Nejdražší položkou je určitě zpáteční letenka. Když se naopak podíváme na vstupenky na slavnou NHL, lze je pořídit za poměrně dostupné finanční částky. A to hlavně v porovnání s různými prestižními zápasy naší extraligy. Ta je přitom stále dost možná i o několik tříd jinde.

Výběr týmů je velký

Celkem hraje 31 jednotlivých týmů, a tak musíme říci, že opravu je z čeho vybírat. Velmi oblíbené jsou třeba lístky na zápasy Pittsburgh Penguins, což je tým, kde začínal Jaromír Jágr. Napříč Spojenými státy a Kanadou je však možné vybrat i řadu dalších, které nezklamou. Naším tipem jsou tyto:

  • Philadelphia Flyers
  • New York Rangers
  • New Jersey Devils

Dokonalý hokej

I toto je důvod, proč NHL tolik láká. Vzhledem k tomu, že zde hrají ti nejlepší hráči planety, je při každém zápase záruka toho, že bude možné vidět ten skutečně nejlepší hokej, který existuje. A to vše je umocněno ještě atmosférou na stadionu, která se s tou tuzemskou dá jenom velmi těžko srovnávat. Mimo jiné i pro kapacitu místních stadionů. Desetitisíce lidí se dokáže postarat o nezapomenutelný zážitek.

Nejenom za hokejem

Ten je často jenom jedním bodem v itineráři. Když už je pořízena letenka, je celkem očekávatelné, že se lidé podívají i na jiná místa, než hokejové stadiony. Mnoho fanoušků hokeje tak svou zálibu spojí s klasickým poznávacím zájezdem a vyrazí i na řadu dalších míst. A během cest mohou vidět i několik různých týmů. Spojí se tak několik aktivit, které je možné během několikadenní návštěvy spojených států nebo Kanady zvládnout.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář