Pátek, 29 března, 2024
Home Naše tipy Elektronické cigarety, doutníky a dýmky lze zakoupit i na internetu

Elektronické cigarety, doutníky a dýmky lze zakoupit i na internetu

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
ecigareta

Rozhodli jste se přejít z klasických cigaret na elektronické a ulevit svému zdraví? Tento chvályhodný krok nelze než schválit. Současně je ale při koupi elektronické cigarety třeba zvážit její volbu, aby co nejvíce vyhovovala vašim požadavkům.

Kuřáci by měli volit kapacitu baterie podle svých zvyklostí

Při výběru elektronické cigarety by neměla stát na prvním místě její cena, ale kupujícího by spíše měla zajímat výdrž baterie. Ta by totiž měla být v souladu s jeho kuřáckými návyky. Elektronické cigarety mají ve své nabídce tyto produkty s kapacitou baterie od 650 mAh až po 5000 mAh. Kdežto elektronické cigarety s malou kapacitou jsou ideální pro kuřáky, kteří denně vykouří do pěti cigaret, silní kuřáci by měli raději investovat do baterie s vydatnou kapacitou.

V eshopu si lze zakoupit různé druhy příchutí

V solidních internetových obchodech, jako jsou Oazacen.cz, je možné zakoupit i náplň do cigarety, která je označována jako e-liquid. Obecně platí, že čím pestřejší je nabídka, tím kvalitnější je obchod. Je přitom jen a jen na fantazii a chuti každého kuřáka, jestli zakoupí nějakou již prověřenou nebo se naopak pustí do experimentování. Objednat si je možné i příchutě, které slouží k míchání vlastního e-liquidu. V eshopu Oáza nízkých cen si na své přijdou i milovníci doutníků a dýmek.

Pro spolehlivé fungování produktu je potřebné kvalitní žhavení

Při nákupu je nutné pamatovat i na výběr kvalitního žhavení. To může být zajištěno atomizérem s cartridgí, clearomizérem nebo cartomizérem. Clearomizér a cartomizér jsou vývojově mladší a atomizér zde je již pevně spojen s cartridgí. U většiny moderních e-cigaret se lze střetnout s clearomizéry, které mají tu významnou přednost, že jsou průhledné, takže lze u nich pozorovat hladinu e-liquidu. Clearomizéry se rovněž jednoduše plní.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář