Pátek, 19 dubna, 2024
Home Móda Móda moderních mužů? Toto jsou naše tipy

Móda moderních mužů? Toto jsou naše tipy

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
panská moda

V souvislosti s módou se vždy mluvilo hlavně o ženách. To mohlo navozovat dojem, že se muži o svůj outfit zase až tolik nestarají a že je jim jedno, jak vypadají. To je ale velký omyl. Podívejme se na to, co by měl dnes nosit muž, který chce vypadat trendy.

Košile zaujme svou všestranností

Mnoho mužů se košilí bojí, jelikož je mají spojeny většinou jenom s oblekem. Existují ale i moderní druhy a stihy, které jsou určené spíše na volný čas. Takové stylové pánské košile lze nosit i samostatně, bez saka. Není nic výjimečného, že mohou nadchnout jak svou barevností, tak i různými vzory. Stejně tak zaujmou i všestranností. Kam si je lze obléknout?

  • Do práce?
  • Na posezení s přáteli
  • Na večeři s partnerkou

Rifle nejsou jediné druhy kalhot

V době, kdy byly rifle nedostatkovým zbožím, se jednalo o něco výjimečného. Mnoho mužů si na ně natolik zvyklo, že dnes už nic jiného nenosí. Jsou však i jiné druhy kalhot, které jsou nejenom pohodlné, ale jsou i mnohem elegantnější. Stačí, když riflovinu nahradí kvalitní látka. Poté stačí zvolit tmavší odstín a výběr je dokonán. V kombinaci s výše doporučenou košilí je to jasná volba. U kalhot by pochopitelně neměl chybět ani jeden ze samozřejmých doplňků, kterým je pásek. Zde pozor na jeho správné sladění s aktuálně nošenou obuví.

Nebojte se doplňků

Jaké mohou být? Některé jsou čistě estetické, což platí o špercích. Těmi může být decentní řetízek, nebo stylový náramek. Doplňky však mohou být zároveň elegantní a také praktické. Jasným příkladem jsou moderní pánské aktovky, které se hodí na všechny pracovní dokumenty a další nezbytnosti. Ideální je hnědá nebo černá barva a zcela logicky také kožené provedení. A ani tím segment doplňků neuzavíráme, jelikož nelze zapomenout ani na něco tak samozřejmého, jako jsou hodinky. I ty jsou brány jako určitý symbol moderního muže.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář