Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Naše tipy Halloweenská party ve velkém stylu

Halloweenská party ve velkém stylu

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
halloween

Halloween není zrovna tradiční českou záležitostí, nicméně za posledních pár let poměrně zdomácněl. Uspořádejte pro své přátele a známé parádní party v halloweenském stylu a rozhodně se zapíše k tomu nejlepšímu, co letos zažili. Přinášíme vám pár tipů, které vám k tomu pomohou.

Při pořádání halloweenské party se fantazii meze nekladou. Neklaďte si je tedy při plánování ani vy. Čím odvážnější vaše plány budou, tím větší zábavu si s přáteli užijete.

Strašidelná výzdoba

Nejdůležitější věcí na celé party bude jistě výzdoba, s tou totiž halloweenská zábava stojí a padá. Výzdoba má tentokrát jasné téma, měla by být plná strašidel, pavučin, pavouků, svíček a všeho, co nějakým způsobem připomíná nadpřirozeno. Oblíbené jsou vydlabané dýně se svíčkou uvnitř. Vše by mělo být laděno do kombinace černé a oranžové barvy.

Koncept celé výzdoby samozřejmě záleží na prostoru, který máte k dispozici a také na rozpočtu. Výzdoby může také sloužit jako dekorace k zábavě.

Děsivý program

Večírek můžete spojit s organizovanou zábavou, ale pozor na to, aby se z vašeho děsivého programu nestal spíše program děsný. Pokud máte k dispozici zahradu nebo větší prostor, připravte pro přátele děsivou bojovku. V komornějším počtu uspořádejte duchařskou seanci nebo pozvěte vědmu.

Pro větší akce v klubu, kde nebudete pozvané znát osobně, bude vhodnější zábavou fotokoutek se strašidelnými rekvizitami, případně barmanská show, při které se budou míchat halloweenské drinky. Na téma myslete i při sestavování play listu pro DJ. Případně se s ním domluvte předem, jestli má nějaké nápady.

V každém případě dejte hostům vědět, jestli mají přijít v kostýmu. Pokud budete večírek přeci jen přiklánět k nějakému tématu, zombie, duchové nebo nestvůry, dejte jim o tom včas vědět.

(Ne)chutné občerstvení

Na obdobný večírek je lepší připravit raut. Celý ho laďte do jednoho stylu. Všechny pokrmy by měly tematicky kopírovat Halloween, což znamená, že by měly vypadat, co nejméně poživatelně. Často se pro přípravu halloweenského občerstvení využívají potravinářská barviva. Vyhněte se veselým barvám a roztomilému zdobení.

Pro tyto případy je ideální objednat slané dorty a další dobroty od profesionálů, kteří budou vědět, jak připravit ty nejděsivější pochoutky.

Pokud se rozhodnete do příprav pustit úplně sami, pak se vybavte množstvím česneku, zeleného barviva, pálivých a jinak výrazných dochucovadel. Hodit se vám jistě bude i kečup a rajčatový protlak. Nezapomeňte také na sladkou tečku, jak jinak než v děsivém stylu.

Vzhledem k tomu, že party bude pro dospělé, nezapomeňte stylově vyladit i nápojový lístek. Barevné drinky doplňte o děsivé rekvizity. Efektně vypadají například ledové kostky s kroužky plněných oliv uprostřed, vytvoříte tak iluzi oční bulvy.

Aby bylo vše dokonalé, vyhrajte si s pozvánkou a stylem menu a názvy nápojů i pokrmů. Vaši hosté si tak mohou pochutnávat místo běžných kuřecích stehýnek a piva žabích nožičkách a popíjet žabí žluč.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář