Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Móda Změňte svou image k nepoznání s pomocí stylistky s mnohaletou praxí

Změňte svou image k nepoznání s pomocí stylistky s mnohaletou praxí

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
stylistka

Styl oblékání o nás dokáže vypovědět mnohé již na první pohled. Při výběru nového šatníku se spousta z nás zaměřuje na to, co se nám líbí a jak se v daném kousku cítíme. Měli bychom však myslet i dále a uvědomit si, že ne vše, co se nám líbí lichotí naší postavě. Pokud chcete vypadat skutečně profesionálně a jedinečně, můžete využít služeb módní stylistky, která vám pomůže nalézt váš jedinečný styl, díky kterému se budete cítit i vypadat mnohonásobně lépe.

Jak funguje služba osobní stylistky?

Základem všeho je vytvoření harmonického vzhledu. To v praxi znamená, že je třeba najít jakousi rovnováhu mezi tím, co sluší tělu, co vystihuje povahu dané osoby a v neposlední řadě je třeba přiložit váhu i pocitům a přirozenosti, a to ať už se jedná o ženu či muže. Osobní stylistka má za úkol pomoci klientce či klientovi s orientací ve vlastním stylu a samozřejmě i s výběrem vhodného oblečení. Každý tak získá potřebné rady a tipy na správný výběr, zkoušení i nákup, které zajisté využije.

Nabídka kurzů je skutečně pestrá

Osobní stylistka Lenka Zelenohorská poskytuje svým klientům řadu služeb, mezi které můžeme jmenovat například image konzultace, tvorbu šatníku či společné nákupy. Své služby nabízí v Praze, kde věnuje svým klientkám/klientům dostatek času pro konzultace i společné nákupy. Během jednotlivých kurzů vás naučí vhodně kombinovat jednotlivé části oděvu či je barevně sladit. Vybere vhodné obchody, které budou odpovídat vašemu stylu a společně půjdete nakupovat. Zkrátka a jednoduše si nákupy skutečně užijete a zjistíte, že mohou být i zábavné.

Individuální přístup by měl být základem práce stylistky

Osobní stylistka Lenka Zelenohorská se stylistice věnuje již 16 let a její práce je pro ni vášní. Lenka vám pomůže vytvořit váš osobitý styl podle vlastního pravidla „poznej se, obleč se“. Své služby poskytuje ženám, mužům, ale i firmám. Pomáhá lidem plnit jejich sny a vyšperkovat jejich vzhled tak, aby byl líbivý a příjemný. Vlastní Ateliér stylu & butik, kde mají zákazníci možnost nakupovat módní oblečení pod jejím dohledem za velmi příznivé ceny, a především v příjemné atmosféře. Zabývá se rovněž vytvářením firemních dress codů. Tímto výčtem to však nekončí a rozhodně se vyplatí navštívit stránky této jedinečné stylistky, která si své místo vybudovala tvrdou prací.

 

Zdroj foto: lenkazelenohorska.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář