Úterý, 19 března, 2024
Home Naše tipy Elektronické cigarety mnoha druhů a chutí

Elektronické cigarety mnoha druhů a chutí

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
elektronická cigareta

Elektronické cigarety se stávají stále častějším řešením při odvykání závislosti kuřáka. E-cigarety fungují na principu odpařování kapaliny, kterou nazýváme e-liquid. V důsledku odpařování této kapalné náplně vzniká dým podobný tomu z cigarety tabákové. Dým nebo chcete-li pára vycházející z elektronické cigarety správně nazýváme aerosol a kuřák ho při využívání e-cigarety vdechuje, což mu přináší uspokojení jako při kouření cigarety klasické. Aerosol obsahuje oproti tabákové cigarety výrazně menší množství škodlivých látek způsobujících rakovinotvorné bujení.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Nejpopulárnější e-cigarety na trhu

 

Elektronická cigareta byla patentována v roce 2006 a za dobu trvající celou dekádu zaznamenala obrovský boom a vývoj nových a stále lepších modelů. Podle dat získaných z e-shopu Gallagher.cz byl sestaven žebříček TOP 10 nejprodávanějších elektronických cigaret. Jejich pořadí je následující.

Na prvním místě žebříčku TOP 10 nejoblíbenějších e-cigaret se umístila e-cigareta eGo CE4+ SINGL, která je charakteristická zejména tím, že využívá nejnovější typ clearomizerů, což je nejdůležitější součást každé elektronické cigarety.

Druhým v pořadí je nový GRIP eLeaf iStick. Tento druh elektronické cigarety disponuje vyměnitelnou baterií a zvýšeným výkonem až o 20W.

Třetí nejoblíbenější elektronickou cigaretou je model Joye 210 CC, o němž uživatelé e-cigaret tvrdí, že má nejdokonalejší chuť na trhu. Zároveň je malá, a tak se šikovně vejde do každé kapsy.

Na čtvrté příčce žebříčku nejoblíbenějších e-cigaret se umístila elektronická cigareta s názvem iJust 2. Zákaznici si tento model oblíbili díky vysokému výkonu, který je ukryt v jednoduchém a zároveň elegantním pouzdře.

Páté místo patří vysoce elegantní elektronické dýmce ePipe 618. Tato dýmka poutá nejen svým vzhledem, ale také snadností výměny clearomizerů.

První místo druhé poloviny deseti nejoblíbenějších cigaret obsadila elektronická cigareta Joyetech eCom-C. Vyznačuje se především kompatibilitou s předchozími modely a snadnou výměnou atomizeru.

Sedmou příčku vlastní model Joyetech eGo AIO, který je oblíbený zejména proto, že všechny součástky jsou součástí těla e-cigarety.

Osmou nejoblíbenější elektronickou cigaretou je Joyetech eGo ONE CT, která disponuje novým typem žhavících hlav.

V pořadí devátou e-cigaretou, která se nachází v žebříčku sestaveného z dat získaných z e-shopu Gallagher.cz, je e-cigareta Gallagher eGo CV Nano, která používá nejnovější typ keramického clearomizeru.

Na poslední příčce žebříčku se umístila cigareta eRoll-C, jejíž součástí je dobíjecí pouzdro.

Výše uvedený žebříček představuje nejoblíbenější elektronické cigarety za 1. čtvrtletí roku 2016.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář