Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Domácnost České postele z masivu a kvalitní zdravotní matrace

České postele z masivu a kvalitní zdravotní matrace

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
postele z masívu

V dnešním článku si povíme o tom, jak byste měli přistupovat ke koupi nové postele a matrace. Diskontní prodejny s nábytkem, přebytek nabídky nad poptávkou a tlak na cenu totiž značně pokřivily celý trh. Výsledkem není nic jiného než nekvalitní spánek vás zákazníků a tím snížená kvalita celého života. Spánkem totiž trávíme velmi podstatnou část svého času. Chcete být v té zbylé části čilí jako rybičky, nebo přejetí jako parním válcem?

Když postel, tak z masivu

Ano, můžete si odpoledne zajet na kraj Prahy do nákupní zóny pro postel z dřevotřísky o tloušťce 1 cm, kterou pohodlně naložíte do auta, smontujete dle návodu, a ještě ten samý večer ulehnout. Přestože jste ušetřili v danou chvíli mnoho peněz a času, zadělali jste si právě na zdravotní problémy způsobené nekvalitním spánkem, který vás na této manželské posteli čeká.

Jedině postel z masivu  o šířce 4 cm, které vyrábí a prodává firma Postelia, vám zajistí maximální stabilitu celé konstrukce po dlouhé roky, možná i pro vaše potomky, kteří ještě budou postel využívat po vás.

Postele z masivu vynikají nepřekonatelným designem, vyzařuje z nich poctivý přístup k práci, úžasná vůně, která prostoupí celou místnosti a jak již bylo naznačeno, také dlouhá životnost až desítky let. Výběr z těchto dřevěných postelí z masivu by měl být samozřejmostí pro každou rodinu, která plánuje dlouhodobé bydlení v daném bytu či domě.

Když matraci, tak zdravotní

Nenechte se nalákat marketingovými triky prodejců, kteří pro vás vyrábí matrace z desíti odstínů molitanu. Zde opravdu neplatí příslovečné „čím víc barev – tím víc spánek“. Hlavní je totiž materiál matrace, třebaže bude použitá pěna kompletně bílá, jde především o to, aby přinášela rovnoměrnou oporu celému tělu: páteři i končetinám. Zdravotní matrace by měla být prodyšná, odolná proti roztočům a bakteriím. I tak se doporučuje matrace přibližně jednou za deset let obměňovat. Na rozdíl od masivní postele matrace z hygienických důvodů i kvůli opotřebení materiálu nikdy nebude na celý život.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář