Pátek, 19 dubna, 2024
Home Móda Pánská sportovní saka jsou „in“?

Pánská sportovní saka jsou „in“?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
pánské sako

Jak často nosíte pánská saka? Někteří muži pouze k obleku, ale je to škoda. Zvlášť v poslední době jsou velmi oblíbená pánská sportovní saka. Vyrábí se v různých stylech, takže v nich můžete vypadat elegantně, sportovně, ležérně…Zkrátka jak budete chtít. Celkově vám tento typ oblečení dává mnohé možnosti. Sami si rozmyslete, co právě k vám půjde nejlépe.

Sportovní saka vám dávají mnohé možnosti. Hodí se třeba k džínům a tričku či košili. Můžete zvolit nějaký pěkný decentní model, ale klidně buďte v saku výraznější. Zajímavá jsou různá pánská moderní saka. K sportovním sakům se nevztahují stejná pravidla jako pro saka na oficiální příležitosti. Nyní je řeč o posledním knoflíku, který má zůstat rozepnutý. U sportovních sak si klidně nechte rozepnuté všechny knoflíky, nebo je klidně všechny zapněte. Počet knoflíků u těchto sak může být různý.

U sportovních sak se meze nekladou, ani co se týče materiálů. Klasikou je tvídové sako, ale zajímavý je třeba i manšestr a další materiály. Vybírejte z těch kvalitnější. Výběr materiálu ovlivní, jak se budete v saku cítit. Existují volné prodyšné materiály, které se hodí i na nošení v létě. V takových materiálech se nebudete nepříjemně potit. Ještě se zamyslete nad barvou a vzorem, vyberte si dobře padnoucí model a máte nové sportovní sako.

 

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář