Úterý, 19 března, 2024
Home Móda Studený jazyk zimy se hlásí

Studený jazyk zimy se hlásí

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
zimní kabáty

Není pochyb o nespoutaném nástupu zimních dnů. Pro ženy milující módu není ovšem chlad a mráz překážkou, aby se líbily. Jak se tedy ubránit studeným vlezlým teplotám a přitom zůstat neskutečně sexy? Stačí se jen důkladně obléci a sledovat výstřelky letošních modelů. I v dokonalém outfitu se cítí každá žena fajn, pohodlně a hlavně v teple.

Kabáty patří k jedničkám šatníku zimy

Je těžké si připustit, jak hodně se ovlivňuje svět módy Londýnem, Milánem anebo Paříží. Vyrazte na ulice jako modelka a nebojte se investovat do moderního teplého kabátu. Letošní rok patří sjednocenému vzhledu. Co t znamená? Dámské i pánské modely jsou si opravdu podobné. Pokud si myslíte, že je kožešina výsadou žen, jste na omylu. Právě kožešinový prvek je pro tento rok aktuální u mužských variací. Z mladých, ale i ze starších generací mužů se stanou elegantní a šarmantní gentlemani. Nebojte se experimentovat a navíc vám bude proklatě teplo!

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Jako v bavlnce anebo sametu?

Studené sychravé podzimní a zimní dny patří komfortnímu teplu. Luxusním prvkem kabátů se stává samet. Zahřeje a je prudce sexy. Je hladký, příjemný na omak a inspiruje. Pánové, nebojte se jít na rande v sametovém saku anebo mikině. Ženy si snadno svůj šatník obohatí sametovými sukněmi anebo šaty. Na scéně zůstává i dvojité zapínaní, uniformový vzhled. Povoleny jsou vycpávky, lampasové lemování či vysoké kozačky z kůže.

Oživte svůj šatník kožešinou z ovčí vlny

Jste hubení, ale nosíte rádi větší modely? Nebojte se, letošní zimní móda přeje kabátům XXL. Jen si vždy dávejte pozor, ať to nepřeženete. Nechat se inspirovat punkovým stylem je prima nápad. Rockerské džíny anebo kožené bundy jsou nesmrtelné. Oblékněte se do kabátů, šatů či kalhot bordó, barvy letošního roku. Vždy uspějete. Tato barva se výborně kombinuje a přináší galantní styl. Dnešní zima nabízí velké možnosti a hravost v oblékání.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář