Pátek, 29 března, 2024
Home Naše tipy Reklamní flash disk obdarovaní velmi ocení

Reklamní flash disk obdarovaní velmi ocení

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
usb flash disk

Jen málokterý reklamní předmět příjemce ocení tak jako reklamní flash disk. Zvláště pro mladší generaci, která se bez elektroniky neobejde, je flash disk téměř povinnou výbavou každého dne. I ostatní klienti však jeho praktičnost uvítají.

K čemu použít reklamní flash disk

Flash disk může ve firmě plnit tři funkce. Tou první je přenos souborů, reklamní flash disky umožňují snadné předávání potřebných dokumentů ať už v rámci společnosti či mimo ni. Mezi zaměstnanci jsou flash disky zpravidla velmi oblíbené. Při jejich objednávání je tak třeba počítat s tím, že minimálně část disků bude plnit funkci vnitřního přenosu informací.

Druhou možností je použití co by klasického reklamního předmětu. Firmy mohou pomocí reklamního flash disku motivovat potenciální klienty k pořízení služby, k účasti v soutěži či využít disk k dalším propagačním účelům.

Třetím velmi oblíbeným způsobem použití je prezentace katalogů či podkladových materiálů. V dnešní elektronické době začíná část firem upřednostňovat elektronické dokumenty před těmi tištěnými, přičemž reklamní flash disk slouží jako nosič informací. Navíc na něj lze nahrát kompletní portfolio aktuálních katalogů a v případě potřeby je jednoduše změnit. Obdobně praktický je reklamní flash disk rovněž na konferencích, kde může posloužit pro nahrání podkladových materiálů účastníkům.

Jak vybrat reklamní flash disk

Většina firem se dnes zaměřuje především na vzhled flash disku a jeho náklady. Díky technologii 3D tisku jej lze nyní vytvořit v jakékoli podobě dle návrhu klienta. Ceny začínají na velmi přijatelných cifrách a rostou společně s tím, jak se zvyšují požadavky na kapacitu, vzhled a přenosovou rychlost.

Právě poslední jmenované, přenosová rychlost reklamního flash disku, je dnes velmi aktuální. Není výjimečné, že reklamní flash disky mají kapacitu mnoho GB. Při nízké přenosové rychlosti je však jejich používání značně pomalé a nekomfortní, což vede k tomu, že lidé následně mohou odmítat reklamní USB používat.

Kde vybrat reklamní flash disk

Pokud uvažujete nad vytvořením reklamního flash disku, můžete kontaktovat reklamní agenturu Propaq. Její specialisté pro vás vytvoří reklamní předměty na míru.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář