Sobota, 20 dubna, 2024
Home Krása a zdraví Nechte Vaše „JÁ“ promluvit a radovat se ze života

Nechte Vaše „JÁ“ promluvit a radovat se ze života

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
akademie stresu

Stres je denní chléb téměř většiny obyvatelstva, zdá se, že se tato „civilizační“ choroba u nás zabydlela nadobro. Nahlodává každým dnem naše sebevědomí a pomalu sráží na kolena i poslední síly, které ještě máme. Bohužel tento fenomén jaksi u nás zdomácněl a mnohdy se zdá, že se s ním snažíme sžít, než abychom stres bojkotovali.

Co nám stres způsobuje

Stres je v podstatě strach, úzkost a vysoká námaha pro náš organismus. Postihuje především našeho „ducha“, ale dlouhodobé vypětí se lehce zvrtne a doplatí na to i naše stresem zkoušené tělo. Fyzická stránka je tudíž v ohrožení a z obyčejných denních starostí, které se snažíme bagatelizovat se může stát skutečný kostlivec ve skříni.

Malá dávka stresu je lehce stimulující a povzbudí nás k lepším výkonům. Pokud se ale stane tento stav dlouhodobým, tělo se začne ozývat.

První příznaky mohou být následující:

  • únava, celková skleslost, špatná nálada,
  • stres se projeví na naší pleti, ztrácí jas, kruhy pod očima také moc krásy nenadělají,
  • vlasy mohou začít řídnout, postrádají lesk a vitalitu,
  • zvýšené pocení,
  • zuby a nehty nejsou ve špičkové kondici,
  • mohou nastat psychické problémy (úzkost, deprese),
  • vysoký tlak a onemocnění srdce není výjimkou,
  • ztráta chuti na sex.

To je jen malý výčet důsledků stresu na naše drahocenné zdraví.

Najděte příčiny Vašich potíží – dejme život opět do pořádku

Jak se zbavit stresu s lehkostí a grácií? Pojďme se na chvilku zastavit a rozebrat naší životní situaci. Co nás vlastně nejvíce trápí, jaké jsou příčiny našeho každodenního stresu, co nám způsobuje útlum? Pomocná ruka je tu pro Vás, stačí jeden klik – akademiestresu.cz.

Provedeme Vás světem klidu a bezpečí, nabídneme triky a rady, jak se bezpečně a hlavně s radostí opět těšit ze života. Poutavá a zajímavá videa Vás ubezpečí o tom, že na Vás záleží a není nutné se zbytečně obětovat a trápit se. Váš život je tak úspěšný, jak to sami dovolíte. Nechte se tedy rozmazlovat a dopřejte si okamžiky potěšení, které Vám život na zemi nabízí. Není nekonečný, proto nepromeškejte ani jediný den.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář