Čtvrtek, 25 dubna, 2024
Home Naše tipy Dopřejte si luxusní praženou kávu Arabica. Dovezou ji až k vám

Dopřejte si luxusní praženou kávu Arabica. Dovezou ji až k vám

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
káva

V Česku se nám rozmohl takový nešvar. Řada lidí ráno vstane a zalije si granule horkou vodou. Říkáme tomu vcelku odvážně káva. Instantní káva by ale měla být zejména nouzové řešení, nicméně u nás se pije po litrech. Není to škoda? Takoví Italové si umí kávu vychutnávat po malých doušcích z malého šálku a určitě z toho mají větší zážitek, než když my do sebe ráno kopneme pomalu půllitrový hrnek „kafe“.

Kvalita a čerstvost hraje roli

Pokud to nezvládnete z časových důvodů doma ráno při snídani, zkuste vylepšit kulturu pití kávy aspoň u vás ve firmě. Znáte rozvážku jídel? Jistě znáte. A víte, že se takto rozváží i čerstvá 100% Arabica káva? Čerstvá káva pro firmy může být i na tom vašem stole a stole vašich kolegů. Je možno ji dovézt do malé firmy i do velké korporace. Kvalitní kávu si totiž zaslouží všude! Kávu si přitom nemusíte nechat dovézt pouze pro kolegy, ale potěšíte jistě také obchodního partnera během jednání. Možná se k vám pak bude i rád vracet.

V nabídce je velký výběr odrůdových káv a pokud si nejste jisti, je možno si také objednat degustační balíček. Díky němu si pak můžete zvolit ty druhy kávy, které vám osobně vyhovují nejvíce. Hlavními přednostmi rozvozu kvalitní kávy je:

  • Výběrová kvalita 100% Arabica
  • Čerstvě pražená
  • Rychlé doručení

Není to jen o kvalitě původní suroviny, ale je důležité, aby byla čerstvě upražená. Při rozvozu se káva praží podle objednávek, takže její čerstvost je zaručena. Doručení kurýrem je pak zpravidla do 3 pracovních dní. Poté už vám ve firmě stačí pouze kávovar.

Zákazníci restaurací si pochutnají

Rozvoz kávy si ale nemusíte zajistit pouze do firmy. Máte restauraci nebo dokonce kavárnu a chcete dopřát luxus také zákazníkům? Pokud hledáte kávu pro restaurace, tak je určitě možno zajistit rozvoz i zde. Nejsou to ale jen kavárny a restaurační zařízení, ale také klidně velké hotely.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář