Pátek, 29 března, 2024
Home Naše tipy Přenocujte v metropoli za babku

Přenocujte v metropoli za babku

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
rezidence topolová

Turistická sezóna je na samém vrcholu. Během ní do Prahy zamíří deseti tisíce návštěvníků, kteří touží zhlédnout pamětihodnosti a skvosty stověžaté matky měst. Ze statistik vyplývá, že každý tuzemský cestovatel zde stráví v průměru jednu až dvě noci, zahraniční kolegové zůstávají ještě o den déle. Poznávací zájezdy mají obdobný harmonogram, v němž nesmí chybět Pražský hrad, Karlův most, Václavák a Staromák. Praha však nabízí mnohem víc, než turisticky profláknutá centra. Malebná zákoutí, která přepisovala dějiny architektury, rozhodně stojí za to vidět a nikam přitom nechvátat.

Nocleh pro každého

Přestože většina hotelů a penzionů z příjmů z turismu žije a podle toho upravuje ceníky, nemusíte být boháčem, abyste si mohli nocování v metropoli dovolit. Sehnat levné ubytování v Praze znamená mít štěstí nebo vsadit na zkušenost. Stačí sledovat recenze, které mnohé napoví. Konečné slovo pak může mít osobní doporučení.

Multifunkční ubytovací zařízení je vždy nejlepší volbou. Dokáže nabídnout různé kategorie bydlení podle nároků na vybavení pokoje a cenu. Stane se tak vyhovujícím dočasným azylem pro jednotlivce, turisty, dělníky nebo celé firmy.

Hotel, ubytovna nebo hostel?

Speciální sortou ubytovacích kapacit je hostel Praha. Disponuje lepším vybavením, než ubytovna a přitom je cenově velmi příznivý. Ubytování v tomto typu bývá charakteristické vícelůžkovými pokoji a společným sociálním zařízením pro dva až tři pokoje. Devízou je optimální dostupnost k MHD nebo přímo do centra. Hostely nejčastěji využívají studenti nebo nezávislí cestovatelé. Skupiny obvykle dosáhnou i na množstevní slevy.

ubyování v Praze

Příkladem úspěšných multifunkčních kapacit je Rezidence Topolová, z jejíž nabídky si vybere naprosto každý. Pro dlouhodobější bydlení slouží garsoniéry a 1+1, pro manželské páry nebo rodiny jsou příhodné apartmány, ke klasickému krátkodobému přenocování se hodí pokoje penzionu a hostel spektrum kapacit uzavírá nejlichotivější cenou. Součástí celého komplexu je restaurace, kde je možné se chutně najíst.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář