Pátek, 19 dubna, 2024
Home Domácnost V Brně máme nový jedinečný sytém bytových parfémů

V Brně máme nový jedinečný sytém bytových parfémů

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
bytové vůně

Zaujal mě Váš netradiční typ bytových vůni. V čem přesně jsou jiné?

Naše vůně do bytu jsou vysoce olejové. Zákazník si sám může zvolit, zda bude chtít poměr vonných či přírodních olejů 55 nebo 70% a my oleje na počkání rozředíme. Tím si také zákazník stanový intenzitu vůně, podle toho, do jaké místnosti ji bude chtít použít.

Jelikož si bambusové nebo rákosové tyčinky, které se běžně používají, nenasají olej dobře, tak jsme si vymysleli vlastní látkové tyčinky.

Látka si vůni nasaje skvěle a také ji dobře udrží, takže jsme nemuseli ubrat ani z výdrže našich vůní, která už za cenu 235 Kč je minimálně 4 měsíce, navíc v ceně je zahrnut i skleněný flakon dle vlastního výběru a také tyčinky.

 

Kolik vůní máte momentálně v nabídce?

vůně do bytuU nás to funguje tak, že si můžete vůni také vytvořit z jednotlivých olejů. To znamená, že nabízíme třeba samotné santalové dřevo, bergamot, pačuli, apod. a tyto tóny si můžete nakombinovat, s tím Vám rádi pomůžeme.

Tyto jednotlivé oleje máme přírodní (okolo 20ti) i vonné (okolo 30ti).

Pokud se zákazníkovi nechce tóny kombinovat, tak z vonných olejů nabízíme už i hotové mixy, jako třeba Dětský pudr, Vánoční koření, Divoké dřevo, atd. Těch máme okolo 50ti.

 

Přece jen se blíží Vánoce, je dobrý nápad koupit vůni někomu blízkému, když si nejsem jistý jeho vkusem?

Máme několik vůní, které se líbí většině zákazníků, takže tím se zvětšuje úspěch u obdarovaného. 🙂 Případně skvěle funguje náš dárkový poukaz. U něj si můžete zvolit libovolnou hodnotu, takže jej můžete pojmout třeba i jako maličkost v hodnotě 99 Kč, za které u nás nakoupíte vůni do auta nebo vonný sáček do šatníku. Zákazníky vždy také potěší, že platnost poukazu je neomezená.

 

provoňsi
OC OMEGA-přízemí
nám. Svobody 702/9
Brno 602 00
PO – PÁ  10:00 – 18:00
www.provonsi.cz
www.instagram.com/provonsi
www.facebook.com/provonsi


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář