Úterý, 23 dubna, 2024
Home Domácnost Laminátové podlahy Basic Plus s lehkou pokládkou a za dobrou cenu

Laminátové podlahy Basic Plus s lehkou pokládkou a za dobrou cenu

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
Laminátové podlahy

Německý výrobce laminátových podlah EGGER je oblíbený nejen ve své domovské zemi, ale i v České republice. Českému trhu představil v minulosti kolekci Basic Plus, která obsahuje 5 atraktivních dekorů. Potěší vás skutečnost, že jsou tyto  podlahy cenově dostupné , jednoduše se pokládají a zkrášlí každou místnost v bytě i domě. Podívejme se blíže na tyto podlahy, a jaký typ bude slušet vaší domácnosti.

Laminátové podlahy Basic Plus s dřevěným dekorem

Laminátové podlahy Basic Plus zakoupíte s elegantním přírodním dřevním pórem (Omnipore) nebo s výraznou hlubokou strukturou dřeva (Deepskin). Díky patentovaným instalačním systémům rychle položíte podlahu bez použití lepidla. Tyto laminátové podlahy naleznou své uplatnění i ve více zátěžových domácích podmínkách i v mírně zatěžovaných komerčních objektech. S nákupem podlah Basic Plus získáte 15letou záruku.

laminátové podlahy

Vlastnosti laminátových podlah Basic Plus

Laminátové podlahy od EGGER jsou opatřeny antistatickou úpravou. Tím dochází ke snížení elektrostatického náboje. Tyto podlahy zútulní každou místnost a podtrhnou její styl. Působí nadčasovým dojmem a ani po několika letech vás neomrzí. Zvládnou i určitou míru vlhkosti a neuškodí jim rozlitý čaj ani přelité květináče. Laminátové podlahy EGGER se vyrábějí moderní technologií a přizpůsobují se současným trendům. Zajímat budou hlavně šetřivé zákazníky, kteří kladou důraz na design.

Je libo odstín buku nebo dubu?

A jaké vzory v kolekci Basic Plus vám přináší výrobce EGGER? Těšit se můžete na pět vzorů s dřevěnými motivy. Mezi nejoblíbenější patří Dub Garrison tabák, který vynikne v obývacím pokoji i dětském pokoji. Tmavší hnědý odstín je přínosný tím, že na něm neuvidíte každé smítko. Pokud chcete domácnosti vtisknout pomyslné teplo i bez krbových kamen, vsaďte na odstín Buk Dobbin.

Laminátové podlahy

Nadčasový odstín akácie a dubu

Dáváte přednost univerzální podlaze? Pak vás zaujme odstín Akácie Coloured v nadčasové hnědošedé barvě. Za vaši pozornost stojí také odstín Dub Polární, který se hodí do prosvětlených místností, zejména do obývacího pokoje. A poslední pátý odstín Dub Trilogy cappuccino navodí pozitivní vizuální dojem. Tato na pohled hřejivá podlaha prosvětlí každý prostor a bude vyzařovat příjemnou energii.

Laminátové podlahy Basic Plus patří k cenově nejvýhodnějším podlahám a zakoupíte je o rozměrech 1 292 x 192 mm s celkovou tloušťkou 7 mm. Vyberte si pro sebe ten pravý odstín a užijte si jednoduchou pokládku tzv. plovoucím způsobem. Zvládne ji každý šikovný kutil, ale pokud si na to netroufnete sami, přizvěte na pomoc odbornou firmu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář