Středa, 24 dubna, 2024
Home Domácnost Proč si do koupelny vybrat vinylovou podlahu?

Proč si do koupelny vybrat vinylovou podlahu?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
podlaha v koupelně

Ve spojitosti se zařizováním koupelny se mnoho lidí upíná na dlažbu. Té existuje nepřeberné množství variant. I přes nejrůznější povrchové úpravy a častou volbu podlahového topení pod dlažbu, je nevýhodou studený dojem dlažby. Pokud právě stojíte před výběrem podlahové krytiny do koupelny, doporučujeme vinyl.

Vinylové podlahy mají řadu výhod

Vinylové podlahy jsou podlahami současnosti i daleké budoucnosti. I přesto, že se nejedná o podlahy z přírodního materiálu, umí jej skvěle napodobit. K tomu mají řadu skvělých vlastností. Vinylové podlahy jsou navrženy tak, aby něco vydržely. Jejich dlouhá životnost už přesvědčila řadu klientů.

Vinylové podlahy jsou odolné vůči zatížení a poškrábání, proto se hodí i do tak vytížených prostor, jako jsou kuchyně a pracovny ,kde podlahu nejčastěji zatěžujete židlemi na kolečkách.

Vinylové podlahy seženete lepené nebo v click variantě. Spoje vinylových podlah s click systémem jsou natolik těsné, že se do nich nedostanou nečistoty a odolávají i vodě. Proto jsou vinylové podlahy vhodné i do koupelny, kde dokážou odolat  nadměrné vlhkosti i přímému působení vody.

Vinylové podlahy do koupelny působí teplejším dojmem než dlažba. Na pohled i dotek jsou velmi příjemné. Kromě toho umí vinyl vytvořit dokonalou akustiku místnosti. Vinylové podlahy se snadno udržují. Díky speciálně upraveného povrchu vinylová podlaha neklouže a stačí jí jen minimální údržba. Díky těmto vlastnostem budete s podlahou ve vaší koupelně nad míru spokojeni. Dalším plusem těchto podlah je kompatibilita s podlahovým topením.

podlahy

 

Vinylové podlahy změní ráz celé koupelny

Vinylové podlahy dokážou změnit ráz celé koupelny. Seženete je v řadě barevného provedení, s různými imitacemi povrchů. Okouzlí vás například imitace dřeva, která bude v koupelně působit netradičním a luxusním dojmem. Co kdybyste nechali koupelnovou podlahu vyniknout a vybrali už jen střídmé obklady? Vytvořený kontrast vás bude bavit. Koneckonců je zbytečné předbíhat. Na výběr existuje řada variant vinylových podlah, a proto u výběru strávíte nějakou tu dobu. Doporučujeme nespěchat.

podlahy v koupelně

 

Na vybavení koupelny si dejte záležet

Koupelna je místnost s velkou frekvencí, proto si na jejím vybavením dejte záležet. Zvolte nejen odolnou podlahu, nýbrž dobře vyberte i sanitární zařízení. Když si s koupelnou dáte práci teď, vydrží vám napořád. O chvíle strávené v praktické, stylově a designově řešené koupelně vás nikdo nepřipraví.

V dnešní době není těžké sehnat takové materiály, které splní všechny vaše požadavky. Technologie výroby jdou kupředu, a proto nemusí jít praktičnost na úkor designu a naopak. Dnes můžete mít vše tak, jak si vysníte. A pokud si se zařízením koupelny nevíte rady, řešíte moc malou místnost či její atypický tvar, nechte si poradit od odborníků.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář