Úterý, 19 března, 2024
Home Móda Stylové dámské šaty a overaly, které musíte mít

Stylové dámské šaty a overaly, které musíte mít

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
dámské šaty a overaly

Trávíte většinu svých dní v džínách? Uznáváme, že jsou nadmíru pohodlné, ale zkuste je alespoň občas vyměnit za šaty, uvidíte, že s vaším sebevědomím to udělá divy!

Šaty na sto způsobů

V šatech můžete být za rozverné děvčátko, romantickou vílu nebo sexy dračici. Žádný jiný kousek ve vašem šatníku vám nedodá tolik ženskosti jako právě ony. Rozhodně se jich navíc netřeba vzdávat ani v zimě, kdy počasí velí nekompromisně, abyste toho ze svého těla více zahalila, než ukázala. Stačí sáhnout po modelu s například tříčtvrtečním rukávem a obléct si k němu silnější punčochy. A naše rada: Nebojte se barev. Například k nadčasovým černým šatům SIMPLE se hodí jakýkoli odstín.

Mimochodem pokud takové ještě nemáte, minimálně jedny klasické černé šaty byste měla rozhodně „adoptovat“. Chcete-li se při společenských příležitostech patřičně blýsknout a zároveň vám váš rozpočet tak trochu zapovídá si na jediný večer pořizovat pokaždé novou róbu, jednoduché malé černé vás podrží. Vyměňte doplňky a budete vypadat pokaždé jinak.

Sexy minimalismus aneb jak nosit overal

Živě si pamatujete, jak vás maminka jako malou princeznu oblékala do sukýnek a vy jste se neuvěřitelně těšila na tepláky s odrbanými koleny, protože v těch se dalo bez úhony upadnout do nejbližší louže? Někdy od těch časů ve vás prostě vzklíčilo mínění, že sukně jsou „moc holčičí“ a kanýrky nejsou nic pro vás. Naštěstí zná móda i jinou variantu. Inspirovat se na formální příležitosti totiž můžete i pánským stylem. Oblečte si společenský overal. Slušet vám bude třeba metalický PUNTO ve světle šedém odstínu.

Sedne všem vyznavačkám stroze elegantního pojetí. Pokud ho vyndáte ze skříně, zapomenout byste určitě neměla na vysoké podpatky. A když sáhnete po nesmrtelné rudé rtěnce a černých očních linkách, dokonalé vzezření femme fatale je zaručeno. Můžete se samozřejmě, pokud vám to ráz události, na kterou se chystáte, dovolí, také mnohem více odvázat, a doladit overal výrazným páskem, nápadnou lesklou kabelkou či jiným masivním šperkem.

A pozor, rozhodně na jeho nošení nemusíte být štíhlá jako laňka a narůst minimálně do sto osmdesáti centimetrů. Sluší prakticky každé postavě. A vysoké podpatky vám navíc dodají kýžené centimetry a uberou naopak kila. Sáhnete-li krom toho po variantě s krátkým rukávem, jednak se nemusíte bát, že neuhlídáte dekolt a budete vypadat vulgárně a jednak vám odpadají starosti s řešením vhodné podprsenky, kterou by jinak bylo potřeba složitě kamuflovat.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář