Pátek, 26 dubna, 2024
Home Naše tipy Investovat do realit se vyplatí

Investovat do realit se vyplatí

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
byty Praha

Investice do nemovitosti je nejlépe uloženým finančním kapitálem. Shodují se na tom nejen ekonomické špičky v oboru, ale i samotní investoři. Reality a nemovitosti nepodléhají inflaci a jejich cena na trhu stále roste. Žádná bankovní úroky nevydělají v horizontu desítek let takové zhodnocení jako byt v osobním vlastnictví, který může majitel obývat nebo pronajímat.

Ideálním prostředkem pro investiční záměr jsou byty na prodej Praha 3. Unikátní rezidence pěti patrových domů, které jsou asymetricky řešeny a působí noblesním a neotřelým architektonickým dojmem, je sázkou na jistotu ve zhodnocení finančních prostředků. Je jen na každém zájemci, zda byt po koupi bude využívat k vlastnímu bydlení a uspoří tak peníze za nájem, nebo atraktivní obydlí pronajme na kšeft za tržní nájem.

Byty na pražském Žižkově mají několik výhod. Leží na pomyslném průsečíku parků s dostatkem zeleně a zároveň jsou, co by kamenem dohodil, od veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, kina a restaurace. V lokalitě bývalého nákladového nádraží se navíc rýsuje komplet nové městské centrum. Rezidence Vackov se svou strategickou polohou rozhodně nezapadne a je výhodná i co do logistiky po celé Praze.

novostavby Praha

Jaký byt vybrat?

Developeři při výstavbě mysleli doslova na všechny. Rezidence obsahuje byty o velikosti 1+kk, ale i rozsáhlé jednotky 5+kk. Potenciální kupec si tak může předem promyslet, zda-li bude byt sloužit jako zázemí pro rodinu nebo bude namístě zvolit optimální zařízení pro singles obyvatele.

Rodina s dětmi jistě uvítá oddělené prostory, minimálně v rozlišení 3+kk, aby byl k dispozici dětský pokoj a samostatná ložnice. Pakliže je rodina ještě početnější a žije například společně s prarodiči, ideálním řešením je plošné 5+1. Největší byty mají rozlohu přes 130 metrů čtverečních. Pro singles, rozvedené nebo ovdovělé jsou pak příhodné příbytky 1+kk, které čítají plochu kolem 40 metrů čtverečních. Všechny byty obsahují lodžii, balkon, terásku nebo předzahrádku, aby svým obyvatelům umožnili snadný přechod z útulného interiéru na čerstvý vzduch a zpět, aniž by museli nazout boty.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář