Úterý, 23 dubna, 2024
Home Móda Playboy nebo alfasamec?

Playboy nebo alfasamec?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
trenyrkarna

Ty tam jsou doby, kdy správný chlap páchnul a potil se, aby byl v očích svého okolí považován za chlapáka, který před ničím necukne a ničeho se nezalekne. Doba naštěstí pokročila, a tak dnes muži hygienu nezanedbávají a nepoměřují se pouze dovednostmi, kolik kdo vypije piv. O své tělo pečují stejně jako ženy a neváhají se dokonce účastnit i soutěží krásy.

Moderní muž je atraktivní a ambiciózní. Nespokojí se s málem a umí na sobě pracovat. Oč jednodušeji tato definici může vyznít, o to složitější je pak její plnění v praxi. V obecné rovině vzato, přestože nejsou muži od přírody stejně marniví jako ženy, dokáží se lépe přizpůsobit inovacím, zapracovat na sobě bez zbytečného reptání a rychle obstát v nově stanovených konvencích. Módní diktát je už nezaskočí.

Základem úspěchu je odhodlání

Stát se přitažlivým, ba dokonce neodolatelným alfasamcem, není pro žádného muže nesplnitelným snem. V době, kdy jsou dostupné salóny krásy, obchody se stylovým oblečením a inspiraci lze hledat u influencerů, se může v šikovného playboye proměnit doslova každý chlap, který doposud zůstával stát bokem bez povšimnutí.

Základním pravidlem, jak se na cestě k proměně setkat s úspěchem, je věnovat pozornost zaholené tváři a výběru spodního prádla. Obličej a úprava vousů jsou prvotním objektem v zorném poli, na který se zaměří ženský pohled. Pánské trenýrky pak vysloveně přejí připraveným. Není většího faux pas v intimní zóně, než nevhodné, omšelé nebo dokonce špinavé spodky.

Nesmrtelné boxerky

Boxerky STYX jsou zárukou šťastné volby pro muže, který má rád výzvy a nebojí se vystavit své tělo na odiv nejen v negližé. V trenkách tohoto oblíbeného střihu dokážou vyniknout mužné svaly a zároveň se skryjí případné tělesné nedostatky.  Trenky s gumou v pase zaujaly i ženy. Našly v nich zalíbení a pro své drahoušky je rády kupují. Sluší totiž opravdu každému, a tak s nimi vedle novodobých manekýnů chybu neudělá ani zdatný sportovec, který od spodního prádla očekává hlavně funkčnost a pohodlí.

boxerky

Muži už dávno opustili nálepku neasertivních módních nevzdělanců, kteří žijí ve stínu svých žen. Téměř pět procent z věkové hranice 18-35 let se hlásí k takzvané metrosexualitě a o zhruba polovině ve stejné věkové kategorii se dá říct, že by mohli kandidovat na nejkrásnějšího muže Česka.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář