Úterý, 19 března, 2024
Home Krása a zdraví Letem světem chřipek a nachlazení

Letem světem chřipek a nachlazení

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
jak na chřipku a nachlazení

Někdo by mohl říci, že prvenství chřipek, kašle a nachlazení patří právem zimě. Mnoho lidí si ovšem myslí, že královnou těchto nemocí, je spíše jarní nepředvídatelné počasí. Můžete si jistě snadno domyslet proč. Krásné slunné dny se střídají s mrazivým obdobím doprovázeným ledovým severním větrem. Právě v tuto dobu se objevuje nejvíce nemocných a kašlajících lidí. Mnozí si neuvědomují, že zima svou moc ještě nehodlala teplému jaru předat.

Předejděte nepříjemným nemocem

Dospělý člověk by měl v tomto období dbát na posilování imunity. Vhodným ovocem, zeleninou, kořením, otužováním, sportem i doplňky stravy, by měl chránit své cenné zdraví. Komu nestačí vitamíny obsažené v citrónech, pomerančích, medu, zázvoru a kiwi, se může obrátit na český trh, nabízí nesčetné množství působivých vitamínových tabletek. Vitamínové bomby v podobě chia či konopných semínek trhají rekordy v posílení lidského organismu moderním stylem.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Netočte se ke svému zdraví zády

Každý rok podlehne nepříjemnému kašli, rýmě a nachlazení téměř každé druhý dospělý člověk a dítě. Proč tedy riskovat a nepřipravit se na ledové zimní a zrádné jarní dny s pomocí voňavých bylinkových čajů, teplého oblečení, horkých koupelí i saunování? Nadopujte se vitamíny z českého i exotického ovoce a zeleniny, nasaďte si na parapet bylinky, slaďte si čaj medem a okořeňte zázvorem. Pokud vás nemilá nemoc dostihne, zvyšte přísun tekutin a vitamínu C. Brzy se vám udělá mnohem lépe!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář